De 57ste GROTE NACHT van ‘de 33 Masterchefs of Belgium’

Nodigen U uit voor

de 57ste GROTE NACHT van ‘de 33 Masterchefs of Belgium’

Maandag 2 december 2019 – 19u – Kursaal Oostende

Executive Masterchefs : Lieven Demeestere, Frans en Tim Saint Germain

Cocktail dress/Black tie

Reservatie en betaling enkel online via www.33masterchefs.be

Open Table Cooking by 33 Masterchefs

Champagne Gosset – Cockney’s Gin – Schweppes Tonic – Duvel – Bru

Kreeft uit de oven

Venkel – spitskool – jus met Kerrie en olie van tuinkruiden

Branko, Pinot Grigio, DOC Collio 2017 (Young Charly)

Sint-Jakobsnoot uit Dieppe

Grondwitloof – vinaigrette van bospaddenstoelen en Japanse soja

Geroosterde fazant – konfijt van de bout

Gelakte schorseneer – mousselines van aardappel

Château Fougueyrat, St-Emilion Grand Cru 2016 (Young Charly)

Kazen, gerijpt door Kaasmeesters ‘Van Tricht’

Granny Smith – crème vanille Tahiti – hazelnoot – mascarpone (Patisserie Nicolas)

Mokka Rombouts

Open Bar tot 3u – 33 Masterchefsband by Bert Embrechts

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest