Nodigen U uit voor
de 57ste GROTE NACHT van ‘de 33 Masterchefs of Belgium’
Maandag 2 december 2019 – 19u – Kursaal Oostende
Executive Masterchefs : Lieven Demeestere, Frans en Tim Saint Germain
Cocktail dress/Black tie
Reservatie en betaling enkel online via www.33masterchefs.be
Open Table Cooking by 33 Masterchefs
Champagne Gosset – Cockney’s Gin – Schweppes Tonic – Duvel – Bru
—
Kreeft uit de oven
Venkel – spitskool – jus met Kerrie en olie van tuinkruiden
Branko, Pinot Grigio, DOC Collio 2017 (Young Charly)
—
Sint-Jakobsnoot uit Dieppe
Grondwitloof – vinaigrette van bospaddenstoelen en Japanse soja
—
Geroosterde fazant – konfijt van de bout
Gelakte schorseneer – mousselines van aardappel
Château Fougueyrat, St-Emilion Grand Cru 2016 (Young Charly)
—
Kazen, gerijpt door Kaasmeesters ‘Van Tricht’
—
Granny Smith – crème vanille Tahiti – hazelnoot – mascarpone (Patisserie Nicolas)
—
Mokka Rombouts
Open Bar tot 3u – 33 Masterchefsband by Bert Embrechts